Uitstel productie 2021

Beste ID tejatergroep vriend of sympathisant,

2020, wat een jaar… Wat zijn we nu blij dat we begin dit jaar nog een productie gespeeld hebben, net voor de coronacrisis losbarstte.

De reacties waren lovend, zaterdag 7 maart op onze afsluitende activiteit van deze productie. En er werden al direct nieuwe plannen gemaakt. Een groot aantal spelers zouden we op de planken kunnen zetten. Samen met regisseur Roel Van Den Dries gingen we dan ook op zoek naar een stuk dat hiervoor in aanmerking kwam.

“Dolle pret in het cabaret” zou het gaan worden.

Achter de schermen en op een veilige manier werkten we verder aan ons volgende seizoen.

Door de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus waren wij en de castleden terecht bezorgd om de repetities op te starten. Er werden verschillende opties uitgewerkt, maar telkens kwamen we tot dezelfde knelpunten. Een grote groep spelers, van jong tot iets minder jong, uit verschillende bubbels regelmatig met veel samenbrengen om te repeteren leek ons geen goed idee. Gezondheid boven alles.

Uiteindelijk restte ons enkel de moeilijke beslissing om de repetities niet op te starten en de productie uit te stellen.

2021 zal helaas een jaar zijn zonder een ID tejatergroep productie. Wel hopen we dat we met dezelfde castleden volgend jaar veilig terug aan de slag kunnen gaan en we jullie in 2022 ook terug mogen ontvangen in het ontmoetingscentrum van Kasterlee.

Ondertussen, blijf zorg dragen voor jezelf en elkaar en blijf gezond!

ID tejatergroep