Ticket verkoop start nu zaterdag 19-01-2019 om 9u

De Franse schrijver Laurent Baffie zorgt voor een onvergetelijk avondje uit met deze geweldige klucht over het wel en wee van een groep gewone mensen zoals u en ik. Ze lijden echter allemaal aan een “Tic”, een klein onhebbelijkheidje dus, waar ze voor in behandeling komen bij de befaamde dokter Stern. Is er een groepstherapie voorzien of is de dokter gewoon te laat…? Waarom zijn ze allemaal dan op hetzelfde uur op dezelfde afspraak…?

Laurent Baffie schreef dit toneelstuk uit 2006 in het Frans en het werd voor Belgïe vertaald door Frank De Kaey van het EWT theater. Het heeft als doel om aan te tonen dat er aan ieder van ons wel iets scheelt waar je je voor schaamt en iets wil aan laten gebeuren. Het is de kunst om er voor te zorgen dat je als groep de fijne lijn tussen “lachen om” en “lachen met” niet overschrijdt. Onze actrices en acteur (jawel er is er maar 1), weten waar ze mee bezig zijn…Het is een supergrappige klucht met heel veel herkenbare maar o zo onvoorspelbare gebeurtenissen…  Nieuw dit jaar is dat je je tickets  rechtstreeks kunt bestellen via onze website, via de knop bestel tickets. Je volgt gewoon de instructies op het scherm, nadat je de tickets hebt betaald krijg je van ons een e-mail die je kan printen of bewaren op je telefoon, ter controle aan de ingang van de zaal.

Is dit voor jou een brug te ver dan helpen je je graag verder op zaterdag 16-februari-2019 van 10u tot 12u in café De Pit aan het ontmoetingscentrum.