idtejatergroep 75 jaar op de planken

Beste IDtejatergroep vriend of sympathisant,

Tejater maken is constant verbindingen maken tussen acteur en publiek maar zeker en vast schakels leggen tussen mensen. Mensen die allemaal het zelfde doel voor ogen hebben en dat is “een schoon stuk”op de planken neerzetten. En dat doen we nu reeds 75 jaar en wie weet was u er wel eens een onderdeeltje van op één of andere manier.

Misschien was je niet altijd direct op het podium terug te vinden maar zeg nu zelf zonder publiek zijn we niets en kunnen we niets.Wie weet kwam je in het verleden al wel eens naar Kasterlee of heb je meegewerkt aan een productie. Feit is at er al vele mensen ooit gedreven bezig waren met toneel te maken in Kasterlee.

Zaterdag 14 oktober 2017 gunnen we mensen een blik in ons rijkelijk archief. Aan de hand van beeldmateriaal en kledij proberen we een mooie tentoonstelling neer te zetten om even terug te kijken in de tijd. Noem het nostalgie

We nodigen je dan ook van harte uit op onze tentoonstelling voor een drankje in het ontmoetingscentrum van Kasterlee, binnenpad 2 Kasterlee van 13u30 tot 17 uur.

Tot dan,

Het IDtejatergroep bestuur anno 2017